Search This Blog

Loading...

Saturday, February 4, 2012

Salam Muhibbah 2012

Assalamulaikum dan Salam 1 Malaysia....

...kepada semua customer2 Tupperware Eshoppe yang sentiasa setia mengunjungi blog ini...

Apa khabar semua?? dah lama Fairuz tak update blog Tupperware ni..Fairuz sekarang ni tengah upgrade komputer Fairuz yang telah diserang virus...:(( sedih betul, Fairuz minta maaf banyak2 kepada semua customer2 Fairuz kerana tak dapat menerima info terbaru dan terkini stok tupperware dari Tupperware Eshoppe.

Walau bagaimana pun, Tupperware eShoppe tetap beroperasi seperti biasa melalui talian telefon. Sekiranya anda berminat membuat order Tupperware dari Fairuz, hubungi  @ sms Fairuz di talian 019-6576692 utk pesanan segera.

 InsyaAllah..sedikit masa lagi, Fairuz akan upload katalog terbaru Tupperware dengan promosi yang lebih istimewa dan menarik...khasnya kepada anda yang mahukan penggunaan bekas plastik yang selamat, higenis dan tahan lasak...tiada keraguan lagi... utk keluarga tersayang !!!

okey...jumpa lagi!!
Ceria selalu..khas dr Fairuz...:))


Friday, September 9, 2011

Fairuz Party Sale!!

"Tawaran sah sehingga 30 September 2011"


Retail Price : RM73.80
Let's Party Now!! Only RM65.00
FREE POSTAGE!!!
 Kini telah kembali Set untuk Twinkle bowl 3 biji dengan 3 warna ceria. Sangat praktikal untuk anda isi salad buah-buah dan sayur-sayuran serta aneka jenis makanan samada kering atau berkuah..Penutup yang ketat dan kukuh, makanan yang anda simpan tahan lama dan higenis..Dapatkannya sekarang sementara stok masih ada..:))



Retail Price : RM52.90
Let's Party Now!! Only RM45.oo
FREE POSTAGE!!!
 Bekas air nih...jarang2 ada promosi @ sale dalam katalog..kapasiti yang besar 1.5L. Disertakan bersama pouch bagi memudahkan anda membawanya kemana2 sahaja..Apa tunggu lagi..Fairuz buat Party Sale sekarang nih...jom!!!



1/ Merry Go Round Quencher 1.1L
Let's Party Now!! Only RM37.00
FREE POSTAGE!!!

2/ Merry Go Round Sandwich Keeper (1)
Let's Party Now!! Only RM20.00
FREE POSTAGE!!!
Bekas air ni pula sangat sesuai untuk anak2 anda yang bersekolah tadika atau anak2 yang berumur 9 tahun ke bawah..cantik dan ceria...koleksi anda lebih lengkap jika digandingkan dengan sandwich keeper dengan printed color yang sama...Jadikan Tupperware pilihan seisi keluarga..higenis, tiada bahan toksid, boleh digunakan berulang2 kali..serta jaminan kualiti seumur hidup!!!

Junior Seoson Serve (1) 1L
Let's Party Now!! Only RM40.oo
FREE POSTAGE!!!

Salam Aidilfitri Fairuz ucapkan kepada semua pengunjung dan pelanggan Tupperware eShoppe...Ada beberapa item yang Fairuz upload di sini untuk Fairuz Party Sale!!! Harga yang Fairuz tawarkan adalah sangat ISTIMEWA dan percuma pos penghantaran untuk Semenanjung Malaysia , manakala Sabah dan Sarawak...hanya perlu tambah RM5.00 sahaja...:). Mengapa perlu anda berbelanja lebih di luar...Anda lebih JIMAT masa, tenaga dan wang ringgit bersama Tupperware eShoppe!! Jom shopping...


Friday, August 19, 2011

Promosi Ogos

Tawaran sah bermula 8 Ogos sehingga
30 September 2011


Assalamulaikum!!!...bertemu kembali di N3 dengan katalog terbaru Tupperware bulan Ogos/September. Setelah Fairuz study katalog ni...walaupun kurang meriah dari katalog sebelumnya iaitu Katalog Edisi Ramadan, tetapi katalog kali ini ada kelebihan dan kekuatan yang tersendiri...Antaranya Eco Bottle 1L dengan edisi khas warna Sunrise Sunset KUNING & OREN...jarang2 ada. Kalau sebelum ni anda ada eco bottle warna biru dan hijau..Jadi apa lagi, anda boleh lengkapkan koleksi peribadi anda dengan menambah warna kuning dan oren...Jom kita tengok2..apa yang menarik lagi untuk edisi kali ini...HAPPY SHOPPING!!! Jadikan Tupperware pelengkap kehidupan anda yang lebih berkualiti...:)))


Sunrise Sunset Eco Bottle (2) 1L
Retail Price RM49.80
OFFER NOW!!! RM40.00
Limited Release

Beli 2 set Eco bottle...anda layak menerima FREE GIFT!!!!

Pink Lady (1) 470ml


Eco Bottle Spring (4) 500ml
Retail Price : RM64.80
OFFER NOW!!! RM52.00

1/Thirstbreak Tumbler (4) 470ml
Retail price : RM50.40
OFFER NOW!!! RM42.00

2/ThirstQuake Tumbler with Pouch 900ml
Retail price : RM39.20
OFFER NOW!!! RM32.00

3/High Handolier with Pouch 1.5L

Retail price : RM52.90
OFFER NOW!!! RM42.00

4/Beverage Buddy (1)2L
Retail price : RM36.30
OFFER NOW!!! RM30.00




Mooncake Gift Set
Retail price : RM64.80
OFFER NOW!!! RM52.00
Limited Release

1/Elegancia Bowl 4.6L
Retail price : RM126.00
OFFER NOW!!! RM105.00
Limited Release

2/Elegancia Bowl 3.2L
Retail price : RM95.00
OFFER NOW!!! RM78.00
Limited Release

3/Elegancia Server
Retail price : RM64.60
OFFER NOW!!! RM52.00
Limited Release

Jika anda beli set 1 dan set 2...anda boleh membeli set 3 dengan lebih JIMAT lagi...

Elegancia Bowl Set (1&2)
Retail price : RM221.00
OFFER NOW!!! RM183.00
Limited Release

Elegancia Bowl Server (set 3)

Retail price : RM64.60
OFFER NOW!!! RM42.00
Limited Release

Legacy Floria Microwaveable Serving Set
Retail price : RM165.00
OFFER NOW!!! RM135.00

1/Legacy Floria Bowl (4) 600ml
Retail price : RM25.60
OFFER NOW!!! RM22.00

 2/Legacy Floria Plates (4)
Retail price : RM44.80
OFFER NOW!!! RM36.00

3/Carribean Mug with Seals (4)
Retail price : RM46.80
OFFER NOW!!! RM38.00

1/Satay Dish (1)
Retail Price : RM29.90
OFFER NOW!!! RM24.00

Kalau beli 2 set...lebih JIMAT lagi...

Satay Dish (2)
Retail Price : RM59.80
OFFER NOW!!! RM40.00

2/Carribean Pitcher 2L
Retail Price : RM49.80
OFFER NOW!!! RM33.00


 One Touch Canister Large (2) 3.8L
Retail Price : RM79.60
OFFER NOW!!! RM55.00

One Touch Topper Large (4) 2.1L
Retail Price : RM119.20
OFFER NOW!!! RM85.00

One Touch Topper Junior (8) 600ml
Retail Price : RM119.20
OFFER NOW!!! RM85.00

1/Garlic -N-All Keeper (1) 3L
Retail Price : RM59.90
OFFER NOW!!! RM48.00

Beli satu pada harga RM48.00...anda layak dapat harga istimewa dengan pembelian ke-2
HANYA  RM29.00 sahaja...:)))

2/Season Serve
Retail Price : RM49.80
OFFER NOW!!! RM40.00


Rice Dispenser 10.5kg
Retail Price : RM288.00
OFFER NOW!!! RM230.00

Tawaran istimewa SEKARANG!!!..dapatkan bekas penyimpanan beras berkualiti dengan harga RENDAH bersama FREE GIFT !!!!



 1/Steam it
Retail Price : RM49.90
OFFER NOW!!! RM40.00

2/Large Stor N Pour (3)
Retail Price : RM63.00
OFFER NOW!!! RM51.00

3/Salt N Spice Set (2)
Retail Price : RM29.60
OFFER NOW!!! RM24.00


 Jellete Set (6)
Retail Price : RM51.60
OFFER NOW!!! RM33.00


1/Large Square Round (3)
Retail Price : RM68.70
OFFER NOW!!! RM55.00

2/ Medium Square Round (4)
Retail Price : RM69.60
                                OFFER NOW!!! RM56.00

3/Square Round (4)
Retail Price :RM52.80
OFFER NOW!!! RM44.00

Jika anda beli semua set Square Round....anda akan dapat FREE GIFT Shallow Square Round (2)..:))

Square Round Set With Gift Box
Retail Price : RM189.00
OFFER NOW!!! RM155.00


1/  Tapau Set
Retail Price : RM136.90
OFFER NOW!!! : RM110.00

2/ Crystalwave Soup Mug (2)
Retail Price : RM38.80
OFFER NOW!!! : RM31.00

3/CrystalWave Devided Dish
Retail Price : RM38.70
OFFER NOW!!! : RM31.00

Raya Lunch Set
Retail Price : RM61.80
OFFER NOW!!! : RM43.00

1/Modular keeper With Grid 9.4L
Retail Price : RM86.90
OFFER NOW!!! : RM70.00

2/Fridge Water Bottle (1) 2L
Retail Price : RM39.90
OFFER NOW!!! : RM34.00

3/Handy Cool (2)
Retail Price : RM59.80
OFFER NOW!!! : RM48.00

4/Rectangular Water Container 8.7L
Retail Price : RM94.20
OFFER NOW!!! : RM65.00

Ceria dan berseri di pagi Hari Raya bersama BeautiControl


 1/Bring it Hydrating Body Lotion 200ml
OFFER NOW!!! : RM15.00

2/Pick me up Moisturizing Body Wash 350ml
OFFER NOW!!! : RM18.00

3/Bring it on Mosturizing Body Wash 350ml
OFFER NOW!!! : RM18.00

4/Pick me up Hydrating Body Lotion 350ml
OFFER NOW!!! : RM15.00

Hanya guna sedikit sahaja...Wangian dan keselesaan kekal sepanjang hari...Tak percaya..anda boleh cuba ...Mulakannya hari ini dengan Beauti Control



1/Herbal Aromatherapy
Age Defying Hand Treatment SPF 15
OFFER NOW!!! : RM38.00

2/Marine Body Scrub (2) Twinpack
OFFER NOW!!! : RM34.00

3/BeautiWhite Roll On Deodorant
OFFER NOW!!! : RM17.00

4/BeautiWhite Whitening Talcum
OFFER NOW!!! : RM14.00

5/Soothing Feminine Wash
OFFER NOW!!! : RM18.00

Nikmati kesegaran dan keharuman badan kekal sepanjang hari..khasnya di Hari Lebaran yang bakal tiba...Anda tidak akan kecewa..Hanya yang terbaik dari BeautiControl .




Saturday, July 2, 2011

Promosi Julai (Ramadan Greeting)


ALL ITEMS ~ OUT OF STOCK
kecuali Tawaran Istimewa sahaja...
stok masih ada lagi

Assalamualaikum semua..khasnya buat Tupperware Lover dan customer2 Fairuz yang setia dan sering bertanya tentang katalog terbaru bulai Julai..@ yang mudahnya Tupperware edisi Ramadan !! Okey..Fairuz uploadkan di sini katalog terbaru dengan harga OFFER dan ISTIMEWA sempena Bulan Ramadan yang bakal menjelang..:))..Jom tengok2 dan Happy Shopping..

Salam mesra untuk semua customer Tupperware eShoppe!! Fairuz sangat teruja nak bagitau semua untuk katalog kali ini Tupperware Brand menawarkan Cake Gift Set yang sungguh istimewa...Set yang lengkap dengan Small Goody Box with Cariolier disertakan bersama Lemon Blakcurrant Cake dan Blackforest Cake..Memang Sedap..fairuz dah rasa kelazatannya..Yummy.!! Kawan2 dan jiran2 Fairuz semua order set ini untuk dihadiahkan kepada ibubapa, kaum keluarga dan sahabat handai..Jangan risau tarikh luput @ expired date untuk kek adalah 30 November 2011..So, lambat lagi..boleh tahan sampai Raya Haji..

Tawaran Hebat...!!!!
1/Cake Gift Set
Retail Price : RM60.00
OFFER NOW : RM50.00 Limited Release
Beli 3 set Percuma 1 set
PROMOSI RAYA!!! PROMOSI RAYA!!
KINI BERMULA....
Hanya RM50.00
+
<<<Percuma pos penghantaran untuk Semenanjung M'sia sahaja!!!>>>
Manakala +RM5.00 untuk Sabah & Sarawak
Promosi Terhad 2 hari sahaja 5/8 -6/8/2011
Barang anda akan diposkan pada hari Isnin ini 8/8/2011
Cepat..cepat..sesiapa nak order..sebelum terlambat..
"Okey...Terima kasih pada semua customer Fairuz yg sempat order Cake Gift Set pd promosi 2 hari baru2 nih...ada 24 set yang sempat Fairuz dapatkan dengan harga istimewa...Fairuz mintak maaf kerana ada yang tak sempat beli dan order sebab stok limited release...Di masa akan datang, insyaAllah Fairuz akan berikan jaminan harga rendah dan berpatutan..u buy tupperware u buy confidence..."

2/Kurma Gift Set Retail Price : RM74.20
OFFER NOW : RM43.00 Limited Release
Out of Stock


Dengan setiap pembelian Kurma Gift Set..anda boleh menikmati penjimatan untuk

Elegant Small Square(4)
Retail Price : RM79.60
OFFER NOW : RM44.00
Out of Stock


Alahai...cantiknya !! One Touch Set Edisi Ramadan memang berbaloi kalau beli..design warna yang cantik dan menawan..sangat sesuai untuk isi biskut, kekacang, keropok dan kuih muih pada Hari Raya. Yang paling fairuz tabik adalah seal @ penutup One Touch..kuat dan kedap udara. Memang makanan yang disimpan tahan lama dan sentiasa segar!! Ada 6 biji dengan pelbagai saiz...Dapatkannya sekarang!!

1/Salam Aidilfitri One Touch Set
Retail Price : RM198.20
OFFER NOW : RM120.00 Limited Release
Dapatkan koleksi peribadi Anda Sekarang..sebelum kehabisan stok!!!

Lebih sempurna lagi..jika koleksi anda dilengkapi dengan...


2/Tall Canister 10L
Retail Price : RM69.90
OFFER NOW : RM45.00 Limited Release



Semua set yang kat atas sangat sesuai dan praktikal untuk dihidangkan bersama keluarga khasnya yang ada anak2 kecil macam Fairuz..hehe, tak risau lagi pinggan dan cawan pecah...semuanya didatangkan dengan set yang lengkap dan berkualiti serta design yang menawan, tahan lasak dan tahan lama....:)) Fairuz dah ada satu set..Anda bila lagi?? Jom dapatkannya sekarang...

1/Legacy Floria Serving Set
Retail Price : RM165.00
OFFER NOW : RM110.00 Limited Release

Dengan setiap pembelian Legacy Floria Serving Set anda boleh menikmati penjimatan untuk

 2/Legacy Floria Bread Server
Retail Price : RM35.50
OFFER NOW : RM19.90 Limited Release

Set Legacy Floria anda akan lebih sempurna jika anda memiliki....

3/Legacy Floria Bowls (4)
Retail Price : RM25.60
OFFER NOW : RM20.00

4/Legacy Floria Plates (4)
Retail Price : RM44.80
OFFER NOW : RM36.00

5/Carribean Mugs with Seals (4)
Retail Price : RM46.80
OFFER NOW : RM37.00

Jadi...tunggu apa lagi, jom dapatkannya sekarang!! Jika anda inginkan set yang lengkap mengikut budget anda..Fairuz sedia membantu..anda boleh buat bayaran secara ansuran!!!


Yang ini Fairuz tak perlu cerita lagi..memang diakui oleh kawan2 Fairuz..It's The Best kalau nak simpan air masak...Kapasiti 14.5L memang cukup untuk anda sekeluarga ..tak perlu risau serangga atau semut masuk..penutup yang kemas dan kukuh..Warna yang sesuai untuk dapur anda...warna alam. Digandingkan pula dengan Canister 7L yang sama warna..Bekas serbaguna untuk anda simpan keperluan dapur..

1/ Water Dispenser 14.5L
Retail Price : RM156.80
OFFER NOW : RM98.00 Limited Release

2/ Canister 7L
Retail Price : RM82.50
OFFER NOW : RM40.00

Tengah OFFER sekarang...jom dapatkan sebelum kehabisan stok!!

Ramadan Set...sangat praktikal jika anda berbuka puasa di luar atau di tempat kerja ...tak sempat berbuka di rumah...Mudah sahaja..samada anda bawa bekal dari rumah @ beli makanan dan minuman, terus anda simpan di dalam Ramadan Set..tak payah guna plastik pembungkus @ polestrin..yang berbahaya untuk kesihatan.. Makanan tahan lama, higenis dan mudah dibawa kerana dilengkapi dengan Tote Bag yang cantik!!

Ramadan Set
Retail Price : RM60.00
OFFER NOW : RM39.00

Jika anda inginkan kelainan untuk Ramadan kali ini..berpuasa dengan lebih bermakna, apa salahnya anda cuba Ramadan Set ini...:))




Set yang fairuz paparkan kat atas ni sangat praktikal digunakan untuk aktiviti2 outdoor dan traveling...rekreasi bersama keluarga pada hujung minggu atau hari cuti. @ pun nak beli makanan di restoran...ada setengah2 restoran dah tak sediakan plastik pembungkus makanan lagi..So, container seperti GOFLEX , SMALL GOODY dan LARGE SQURE begitu praktikal untuk anda tapau makanan. Sekarang ni..setiap hari Sabtu..sesetengah pasaraya melancarkan Hari Tanpa Beg Plastik...Jadi, tunggu apa lagi...Anda perlu memilikinya sekarang sebelum kehabisan stok!!!

1/ Outdoor Cooler 8.7L
Retail Price : RM99.80
OFFER NOW : RM80.00

2/ Small Goody Box with Cariolier (4)
Retail Price : RM73.80
OFFER NOW : RM60.00

3/ Large Square Away (4)
Retail Price : RM61.60
OFFER NOW : RM49.00

4/GOFLEX (2)
 Retail Price : RM69.80
OFFER NOW : RM56.00

5/ B2B Slice  & Stor (2)
Retail Price : RM59.80
OFFER NOW : RM48.00

6/ B2B Snack Stor 2.9L
Retail Price : RM39.90
OFFER NOW : RM30.00

Meh ler...kita beralih ke bekas plastik yang lebih berkualiti..tahan lama, tiada bahan toksid, higenis dan selamat digunakan berulang-ulang kali tanpa was-was..!!!



Untuk set ini...selamat digunakan dalam ketuhar gelombang mikrowave!!! Just heat n eat..:)) Fairuz jamin 99.9% ketahanannya sebab Fairuz dah gunakan lebih 6 tahun yang lalu...alhamdulillah..mudah dan cepat..TAPAU SET pula Fairuz baru gunakan 1 tahun..tiada masalah..Fairuz bawa ke mana2 bersama anak2 untuk makan2..lagi2 kalau pergi bawa anak2 swimming...makanan yang di bawa still segar dan panas..Jom la cuba...pasti anda tidak akan kecewa..
1/  Tapau Set
Retail Price : RM136.90
OFFER NOW : RM110.00

2/ Crystalwave Soup Mug (2)
Retail Price : RM38.80
OFFER NOW : RM30.00

3/ Reheatable Divided Lunch Box 1L
Retail Price : RM39.80
OFFER NOW : RM30.00

Tawaran Istimewa (Best Buy)

FIX N MIX
OFFER NOW !!!...ONLY
RM150.00
Dah selamat di booking, baru jer publish..
tak sempat nak promote lama2 dah ada yang berkenan..
Sold to Pn. Noorina
Tauke Bakery Bukit Kerayong, Klang
TQVM

Tawaran Istimewa (Best Buy)

FIX N MIX BOWL
Status : Ada 2 biji jer
OFFER NOW!!!
RM20.00 sebiji

Tawaran Istimewa (Best Buy)

Handy Cool 1L
Status : 4 biji Baki 2 biji jer
OFFER NOW!!!
RM22.00 sebiji
sold to kak Rosmahwati ~ 2 biji
Sold Out

Tawaran Istimewa (Best Buy)

               
Quencher 900ml
Status : 1 set
OFFER NOW!!!
RM22.00


Tawaran Istimewa (Best Buy)

                   
FRIDGE STACKABLE
Tupperware bertingkat
Status : 1 set
OFFER NOW!!!
RM35.00

Tawaran Istimewa (Best Buy)

    

STEAM IT
Status : 1 set 
OFFER NOW!!!
RM32.00 
Reserve to Damie Mat

Tawaran Istimewa (Best Buy)


FreezerMate Large Set (2)
 Kapasiti 3.1L & 5.1L
Status : Available
Retail Price : RM108.90
OFFER NOW!!! ONLY
RM72.00 More OFFER!!!
RM70.00
Sold Out


Tawaran Istimewa (Best Buy)

           

 Fresh Keeper 2.1L
Status : 5 biji Baki 2 biji Tinggal sebiji jer
OFFER NOW!!! 
Sebiji RM25.00
sold to Taty - Nilai, N. Sembilan : 3biji
sold to Rosmah


Tawaran Istimewa (Best Buy)



Jelly -O-Ring
OFFER NOW!!!
RM30.00
Status : 1 set sold out
sold to kak Rosmahwati








Ini adalah sebahagian barang-barang Tupperware yang customer2 Fairuz order untuk minggu ni yang sempat Fairuz snap gambarnya..Fairuz  pos hari nih Isnin 11/7/2011..:)) Alhamdulillah. Ada lagi yang bakal menyusul order dari customer2 Fairuz yang lain..TQ for all of u..InsyaAllah untuk return customer..Fairuz akan berikan free gift n lucky draw istimewa bagi katalog terbaru akan datang...nantikan yer!!!

Yang ni pula order dari Cikgu Sabariah, Kuala Nerang...Alhamdulillah sempat Fairuz poskan pd hari ni..Okey cikgu...Fairuz minta izin mention nama cikgu kat sini yer..TQ. cikgu ni adalah return customer Fairuz yang pernah beli Rice Dispenser pada katalog Mei/Jun yang lepas..Kali ni dia order Salam Aidilfitri One Touch Set, Legacy Floria Serving Set, Legacy Floria Bread Server, Legacy Floria Bowls dan Legacy Floria Plates...by Pos Laju Malaysia..wlwpun kos yg agak mahal sedikit..tapi InsyaAllah dalam 2 hari bekerja sampai ke tangan anda.. Mudah kan!!! Saving more times..jimat tenaga, tak penat, takde kesesakan lalulintas...tak perlu keluar rumah!!!

Fairuz nak tunjukkan kat sini untuk semua pelanggan2 Tupperware eShoppe, ini adalah bungkusan yang telah siap..Sedia untuk diposkan samada by Pos Laju Malaysia...@
pilihan terbaru kini yang ditawarkan oleh Tupperware eShoppe...ialah :
            * citylink 0.5 -3kg : RM15.00 (Semenanjung M'sia)
               Setiap penambahan 3kg ~ Rm15.00 
              (sampai dalam tempoh 1 - 2 hari bekerja)
             * Nationwide Express 0.5kg : RM7.00
              (Semenanjung M'sia)
               Setiap penambahan 0.5kg ~ RM7.00
                      (sampai dalam tempoh 1 - 2 hari bekerja)