Search This Blog

Loading...

Saturday, July 2, 2011

Promosi Julai (Ramadan Greeting)


ALL ITEMS ~ OUT OF STOCK
kecuali Tawaran Istimewa sahaja...
stok masih ada lagi

Assalamualaikum semua..khasnya buat Tupperware Lover dan customer2 Fairuz yang setia dan sering bertanya tentang katalog terbaru bulai Julai..@ yang mudahnya Tupperware edisi Ramadan !! Okey..Fairuz uploadkan di sini katalog terbaru dengan harga OFFER dan ISTIMEWA sempena Bulan Ramadan yang bakal menjelang..:))..Jom tengok2 dan Happy Shopping..

Salam mesra untuk semua customer Tupperware eShoppe!! Fairuz sangat teruja nak bagitau semua untuk katalog kali ini Tupperware Brand menawarkan Cake Gift Set yang sungguh istimewa...Set yang lengkap dengan Small Goody Box with Cariolier disertakan bersama Lemon Blakcurrant Cake dan Blackforest Cake..Memang Sedap..fairuz dah rasa kelazatannya..Yummy.!! Kawan2 dan jiran2 Fairuz semua order set ini untuk dihadiahkan kepada ibubapa, kaum keluarga dan sahabat handai..Jangan risau tarikh luput @ expired date untuk kek adalah 30 November 2011..So, lambat lagi..boleh tahan sampai Raya Haji..

Tawaran Hebat...!!!!
1/Cake Gift Set
Retail Price : RM60.00
OFFER NOW : RM50.00 Limited Release
Beli 3 set Percuma 1 set
PROMOSI RAYA!!! PROMOSI RAYA!!
KINI BERMULA....
Hanya RM50.00
+
<<<Percuma pos penghantaran untuk Semenanjung M'sia sahaja!!!>>>
Manakala +RM5.00 untuk Sabah & Sarawak
Promosi Terhad 2 hari sahaja 5/8 -6/8/2011
Barang anda akan diposkan pada hari Isnin ini 8/8/2011
Cepat..cepat..sesiapa nak order..sebelum terlambat..
"Okey...Terima kasih pada semua customer Fairuz yg sempat order Cake Gift Set pd promosi 2 hari baru2 nih...ada 24 set yang sempat Fairuz dapatkan dengan harga istimewa...Fairuz mintak maaf kerana ada yang tak sempat beli dan order sebab stok limited release...Di masa akan datang, insyaAllah Fairuz akan berikan jaminan harga rendah dan berpatutan..u buy tupperware u buy confidence..."

2/Kurma Gift Set Retail Price : RM74.20
OFFER NOW : RM43.00 Limited Release
Out of Stock


Dengan setiap pembelian Kurma Gift Set..anda boleh menikmati penjimatan untuk

Elegant Small Square(4)
Retail Price : RM79.60
OFFER NOW : RM44.00
Out of Stock


Alahai...cantiknya !! One Touch Set Edisi Ramadan memang berbaloi kalau beli..design warna yang cantik dan menawan..sangat sesuai untuk isi biskut, kekacang, keropok dan kuih muih pada Hari Raya. Yang paling fairuz tabik adalah seal @ penutup One Touch..kuat dan kedap udara. Memang makanan yang disimpan tahan lama dan sentiasa segar!! Ada 6 biji dengan pelbagai saiz...Dapatkannya sekarang!!

1/Salam Aidilfitri One Touch Set
Retail Price : RM198.20
OFFER NOW : RM120.00 Limited Release
Dapatkan koleksi peribadi Anda Sekarang..sebelum kehabisan stok!!!

Lebih sempurna lagi..jika koleksi anda dilengkapi dengan...


2/Tall Canister 10L
Retail Price : RM69.90
OFFER NOW : RM45.00 Limited Release



Semua set yang kat atas sangat sesuai dan praktikal untuk dihidangkan bersama keluarga khasnya yang ada anak2 kecil macam Fairuz..hehe, tak risau lagi pinggan dan cawan pecah...semuanya didatangkan dengan set yang lengkap dan berkualiti serta design yang menawan, tahan lasak dan tahan lama....:)) Fairuz dah ada satu set..Anda bila lagi?? Jom dapatkannya sekarang...

1/Legacy Floria Serving Set
Retail Price : RM165.00
OFFER NOW : RM110.00 Limited Release

Dengan setiap pembelian Legacy Floria Serving Set anda boleh menikmati penjimatan untuk

 2/Legacy Floria Bread Server
Retail Price : RM35.50
OFFER NOW : RM19.90 Limited Release

Set Legacy Floria anda akan lebih sempurna jika anda memiliki....

3/Legacy Floria Bowls (4)
Retail Price : RM25.60
OFFER NOW : RM20.00

4/Legacy Floria Plates (4)
Retail Price : RM44.80
OFFER NOW : RM36.00

5/Carribean Mugs with Seals (4)
Retail Price : RM46.80
OFFER NOW : RM37.00

Jadi...tunggu apa lagi, jom dapatkannya sekarang!! Jika anda inginkan set yang lengkap mengikut budget anda..Fairuz sedia membantu..anda boleh buat bayaran secara ansuran!!!


Yang ini Fairuz tak perlu cerita lagi..memang diakui oleh kawan2 Fairuz..It's The Best kalau nak simpan air masak...Kapasiti 14.5L memang cukup untuk anda sekeluarga ..tak perlu risau serangga atau semut masuk..penutup yang kemas dan kukuh..Warna yang sesuai untuk dapur anda...warna alam. Digandingkan pula dengan Canister 7L yang sama warna..Bekas serbaguna untuk anda simpan keperluan dapur..

1/ Water Dispenser 14.5L
Retail Price : RM156.80
OFFER NOW : RM98.00 Limited Release

2/ Canister 7L
Retail Price : RM82.50
OFFER NOW : RM40.00

Tengah OFFER sekarang...jom dapatkan sebelum kehabisan stok!!

Ramadan Set...sangat praktikal jika anda berbuka puasa di luar atau di tempat kerja ...tak sempat berbuka di rumah...Mudah sahaja..samada anda bawa bekal dari rumah @ beli makanan dan minuman, terus anda simpan di dalam Ramadan Set..tak payah guna plastik pembungkus @ polestrin..yang berbahaya untuk kesihatan.. Makanan tahan lama, higenis dan mudah dibawa kerana dilengkapi dengan Tote Bag yang cantik!!

Ramadan Set
Retail Price : RM60.00
OFFER NOW : RM39.00

Jika anda inginkan kelainan untuk Ramadan kali ini..berpuasa dengan lebih bermakna, apa salahnya anda cuba Ramadan Set ini...:))




Set yang fairuz paparkan kat atas ni sangat praktikal digunakan untuk aktiviti2 outdoor dan traveling...rekreasi bersama keluarga pada hujung minggu atau hari cuti. @ pun nak beli makanan di restoran...ada setengah2 restoran dah tak sediakan plastik pembungkus makanan lagi..So, container seperti GOFLEX , SMALL GOODY dan LARGE SQURE begitu praktikal untuk anda tapau makanan. Sekarang ni..setiap hari Sabtu..sesetengah pasaraya melancarkan Hari Tanpa Beg Plastik...Jadi, tunggu apa lagi...Anda perlu memilikinya sekarang sebelum kehabisan stok!!!

1/ Outdoor Cooler 8.7L
Retail Price : RM99.80
OFFER NOW : RM80.00

2/ Small Goody Box with Cariolier (4)
Retail Price : RM73.80
OFFER NOW : RM60.00

3/ Large Square Away (4)
Retail Price : RM61.60
OFFER NOW : RM49.00

4/GOFLEX (2)
 Retail Price : RM69.80
OFFER NOW : RM56.00

5/ B2B Slice  & Stor (2)
Retail Price : RM59.80
OFFER NOW : RM48.00

6/ B2B Snack Stor 2.9L
Retail Price : RM39.90
OFFER NOW : RM30.00

Meh ler...kita beralih ke bekas plastik yang lebih berkualiti..tahan lama, tiada bahan toksid, higenis dan selamat digunakan berulang-ulang kali tanpa was-was..!!!



Untuk set ini...selamat digunakan dalam ketuhar gelombang mikrowave!!! Just heat n eat..:)) Fairuz jamin 99.9% ketahanannya sebab Fairuz dah gunakan lebih 6 tahun yang lalu...alhamdulillah..mudah dan cepat..TAPAU SET pula Fairuz baru gunakan 1 tahun..tiada masalah..Fairuz bawa ke mana2 bersama anak2 untuk makan2..lagi2 kalau pergi bawa anak2 swimming...makanan yang di bawa still segar dan panas..Jom la cuba...pasti anda tidak akan kecewa..
1/  Tapau Set
Retail Price : RM136.90
OFFER NOW : RM110.00

2/ Crystalwave Soup Mug (2)
Retail Price : RM38.80
OFFER NOW : RM30.00

3/ Reheatable Divided Lunch Box 1L
Retail Price : RM39.80
OFFER NOW : RM30.00

Tawaran Istimewa (Best Buy)

FIX N MIX
OFFER NOW !!!...ONLY
RM150.00
Dah selamat di booking, baru jer publish..
tak sempat nak promote lama2 dah ada yang berkenan..
Sold to Pn. Noorina
Tauke Bakery Bukit Kerayong, Klang
TQVM

Tawaran Istimewa (Best Buy)

FIX N MIX BOWL
Status : Ada 2 biji jer
OFFER NOW!!!
RM20.00 sebiji

Tawaran Istimewa (Best Buy)

Handy Cool 1L
Status : 4 biji Baki 2 biji jer
OFFER NOW!!!
RM22.00 sebiji
sold to kak Rosmahwati ~ 2 biji
Sold Out

Tawaran Istimewa (Best Buy)

               
Quencher 900ml
Status : 1 set
OFFER NOW!!!
RM22.00


Tawaran Istimewa (Best Buy)

                   
FRIDGE STACKABLE
Tupperware bertingkat
Status : 1 set
OFFER NOW!!!
RM35.00

Tawaran Istimewa (Best Buy)

    

STEAM IT
Status : 1 set 
OFFER NOW!!!
RM32.00 
Reserve to Damie Mat

Tawaran Istimewa (Best Buy)


FreezerMate Large Set (2)
 Kapasiti 3.1L & 5.1L
Status : Available
Retail Price : RM108.90
OFFER NOW!!! ONLY
RM72.00 More OFFER!!!
RM70.00
Sold Out


Tawaran Istimewa (Best Buy)

           

 Fresh Keeper 2.1L
Status : 5 biji Baki 2 biji Tinggal sebiji jer
OFFER NOW!!! 
Sebiji RM25.00
sold to Taty - Nilai, N. Sembilan : 3biji
sold to Rosmah


Tawaran Istimewa (Best Buy)



Jelly -O-Ring
OFFER NOW!!!
RM30.00
Status : 1 set sold out
sold to kak Rosmahwati








Ini adalah sebahagian barang-barang Tupperware yang customer2 Fairuz order untuk minggu ni yang sempat Fairuz snap gambarnya..Fairuz  pos hari nih Isnin 11/7/2011..:)) Alhamdulillah. Ada lagi yang bakal menyusul order dari customer2 Fairuz yang lain..TQ for all of u..InsyaAllah untuk return customer..Fairuz akan berikan free gift n lucky draw istimewa bagi katalog terbaru akan datang...nantikan yer!!!

Yang ni pula order dari Cikgu Sabariah, Kuala Nerang...Alhamdulillah sempat Fairuz poskan pd hari ni..Okey cikgu...Fairuz minta izin mention nama cikgu kat sini yer..TQ. cikgu ni adalah return customer Fairuz yang pernah beli Rice Dispenser pada katalog Mei/Jun yang lepas..Kali ni dia order Salam Aidilfitri One Touch Set, Legacy Floria Serving Set, Legacy Floria Bread Server, Legacy Floria Bowls dan Legacy Floria Plates...by Pos Laju Malaysia..wlwpun kos yg agak mahal sedikit..tapi InsyaAllah dalam 2 hari bekerja sampai ke tangan anda.. Mudah kan!!! Saving more times..jimat tenaga, tak penat, takde kesesakan lalulintas...tak perlu keluar rumah!!!

Fairuz nak tunjukkan kat sini untuk semua pelanggan2 Tupperware eShoppe, ini adalah bungkusan yang telah siap..Sedia untuk diposkan samada by Pos Laju Malaysia...@
pilihan terbaru kini yang ditawarkan oleh Tupperware eShoppe...ialah :
            * citylink 0.5 -3kg : RM15.00 (Semenanjung M'sia)
               Setiap penambahan 3kg ~ Rm15.00 
              (sampai dalam tempoh 1 - 2 hari bekerja)
             * Nationwide Express 0.5kg : RM7.00
              (Semenanjung M'sia)
               Setiap penambahan 0.5kg ~ RM7.00
                      (sampai dalam tempoh 1 - 2 hari bekerja)


           
           


       
        

1 comment:

  1. alhamdulillah ramadan semakin hampir...disamping melengkapkan keperluan fizikal perlu juga dilengkapkan keperluan rohani...dptkan pelbagai buku utk pengisian rohani anda

    ReplyDelete